Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μας στοίχισε η αστοχία στο τέλος”

“Μας στοίχισε η αστοχία στο τέλος”

me trikala

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για τη μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Κύμη, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και έφυγε από την Εύβοια χωρίς το ροζ φύλλο αγώνα. Από την πλευρά του ο προπονητής του “Δικεφάλου” ανέφερε πως προσπαθούν να διορθώσουν τα λάθη τους, ενώ πρόσθεσε πως στα τελευταία λεπτά αστόχησαν σε πολλά εύκολα και αμαρκάριστα σουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στον Γιάννη Καστρίτη και στην Κύμη για τη νίκη της. Έγινε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα για τον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ και όμορφες φάσεις.  Το επίπεδο μπάσκετ ήταν καλό και από τις δύο πλευρές.

Εμείς είχαμε κάποια θέματα στην άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο και παρότι είχαμε σκοράρει αρκετούς πόντους ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι μείναμε αρκετά πίσω στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε ένα πολύ καλό κομμάτι στην άμυνα μας και σε συνδυασμό με τις καλές επιλογές στην επίθεση περάσαμε μπροστά, αλλά νομίζω ότι στα τελευταία 6 λεπτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πάρα πολλά ανοιχτά σουτ που είχαμε, σε αντίθεση με την Κύμη που έβαλε ορισμένα μεγάλα σουτ. Το παιχνίδι πήγε στο τέλος, όπου ένα σουτ του ΜακΦάντεν έδωσε το πλεονέκτημα και τελικά τη νίκη στην Κύμη. Καλή συνέχεια στην Κύμη και στον Γιάννη Καστρίτη”.

Για τις δύο διοργανώσεις: “Είναι ένα κομμάτι που μας δυσκολεύει στη διαχείρισή του. Θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το να προσπαθούμε και στις δύο διοργανώσεις, να παίζουμε καλά, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…