Κεντρική Ασίστ Shadow Μάνατζερ Παπαγιάννη: “Ο Γιώργος ποτέ δεν πήρε ευκαιρία από τους Κινγκς. Έχουμε πολλές προτάσεις”

Μάνατζερ Παπαγιάννη: “Ο Γιώργος ποτέ δεν πήρε ευκαιρία από τους Κινγκς. Έχουμε πολλές προτάσεις”

giorgos papagiannis

Ο μάναντζερ του Γιώργου Παπαγιάννη,Μάριος Ολύμπιος,μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την απόφαση των Kings να αφήσουν ελεύθερο τον Έλληνα άσο.

Συγκεκριμένα,ο Μάριος Ολύμπιος κατηγόρησε τους “βασιλιάδες” για το γεγονός ότι ποτέ δεν έδωσαν μία πραγματική ευκαιρία στον Παπαγιάννη,ενώ είπε ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Έλληνα ψηλό τόσο από την Ευρώπη όσο και από το NBA.

Ο μάνατζερ του Παπαγιάννη είπε αρχικά:”Εγώ που ξέρω τι πρόκειται να γίνει και ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος είναι όλα καλά. Δεν ανησυχώ για το μέλλον του” ενώ στην συνέχεια είπε:”Η ουσία είναι ότι ο Γιώργος δεν πήρε ποτέ καμία ευκαιρία από το Σακραμέντο. Μια ημέρα πήγαινε στην G League και μία στην πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ δύσκολο έναν παίκτη. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν τις ξέρει ο κόσμος. Άλλαζε συνεχώς η έδρα και η φυσική κατάσταση. Είχε μεγάλα ταξίδια και παρόλα αυτά έκανε νταμπλ-νταμπλ.”

Τέλος,σχετικά με το μέλλον του Έλληνα άσου ανέφερε:

“Ο Γιώργος έχει πολλές επιλογές μέχρι τώρα. Θα συναντήσω τον Γιώργο στις ΗΠΑ. Χρειάζεται ηρεμία. Δυστυχώς όταν γίνεσαι ντραφτ δεν επιλέγεις εσύ. Ήταν πολύ ανοργάνοτα τα πράγματα και αυτό κάτι αποδεικνύει ότι δεν πάει καλά στο Σακραμέντο. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολλές επιλογές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Θα πάρουμε απόφαση με βάσει το τι είναι καλύτερο για την καριέρα του Γιώργου. Εκεί που θα το θέλουν περισσότερο και θα έχουν ένα πλανο για τον Γιώργο θα πάει.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…