Κεντρική Γ' Εθνική Λαμπρόπουλος: “Γινόμαστε καλύτεροι”

Λαμπρόπουλος: “Γινόμαστε καλύτεροι”

Δημήτρης Λαμπρόπουλος

Η ομάδα Έσπερου ΑΟΠΑ  αντιμετωπίζει την Κυριακή(25/02, 17.00) εκτός έδρας την Νέα Ιωνία για την 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Ο γκαρντ των Πατρινών,Δημήτρης Λαμπρόπουλος,ανέφερε στην σελίδα της ομάδας:

“Το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλύτερα, κάνουμε καλή δουλειά, τα νέα παιδιά βοηθούν πολύ, η ομάδα παίρνει αποτελέσματα, έχει ψυχολογία και συνεχώς ανεβαίνει. Πλέον, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Ν. Ιωνία, το οποίο θεωρώ “κλειδί” για τη συνέχεια.”

Εξηγώντας το λόγο, συμπλήρωσε: “Γιατί με νίκη επί της Ν. Ιωνίας πιστεύω ότι θα “κλειδώσουμε” την 8η ή ακόμη και την 7η θέση, οπότε στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το κάτι καλύτερο και θα αλλάξουμε στόχο κοιτάζοντας ακόμη ψηλότερα. Βέβαια, το παιχνίδι με τη Ν. Ιωνία θα είναι δύσκολο. Πρόκειται για ιδιαίτερη ομάδα, που της αρέσει το δυνατό παιχνίδι και είναι επικίνδυνη από τα 6,75μ. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι στην έδρα της γίνεται δύο φορές πιο επικίνδυνη. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και σε δύσκολες έδρες.”

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και για το αν έκανε καλό ή κακό στην ομάδα του, ο 30χρονος γκαρντ είπε:”Η αλήθεια είναι ότι όταν μια ομάδα προέρχεται από σερί νικών δεν είναι ό,τι καλύτερο να ακολουθεί διακοπή. Όμως, εμείς στο διάστημα της διακοπής μπορέσαμε να δουλέψουμε περισσότερα πράγματα ως ομάδα και ατομικά που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…