Κεντρική Γ' Εθνική “Κερδίσαμε δίκαια την Ένωση Ιλίου”

“Κερδίσαμε δίκαια την Ένωση Ιλίου”

Λιόνας

Η Αχαγιά ’82 πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Θανάση Λιόνα “λύγισε” εντός έδρας την Ένωση Ιλίου και την “γκρέμισε” από την κορυφή.

Ο κόουτς της Αχαγιάς ‘82, ευχαριστημένος με τη μεγάλη νίκη και την απόδοση των παικτών του, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε:

“Η μεγάλη αυτή νίκη ανήκει στους παίκτες μου. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Σστο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δεν είχαμε καλό επιθετικό ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο όμως, σφίξαμε την άμυνα μας, πήγαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι και στο τέλος αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία την αντεπίθεση του Ιλίου και κερδίσαμε δίκαια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιλίου και στον προπονητή της για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Τέλος, οι σπουδαίες νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια δείχνουν ότι οι παίκτες μου αξίζουν ακόμα καλύτερη πορεία όπως επίσης, αποδεικνύεται και η μεγάλη στήριξη που έχουμε από τη διοίκηση. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και συνεχίζουμε τη δουλειά μας παιχνίδι με παιχνίδι. Ένα ακόμα ευχαριστώ για τον κόσμο της Αχαγιάς που μας βοηθά και τον αποζημιώνουμε με σπουδαίες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…