Κεντρική Διεθνή Καρσίγιακα: Προβληματίζει στη Τουρκία, διαπρέπει στην Ευρώπη

Καρσίγιακα: Προβληματίζει στη Τουρκία, διαπρέπει στην Ευρώπη

karsiyaka

Ο ΠΑΟΚ παρά τις προβληματικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε κατά καιρούς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League και η σημερινή κλήρωση του έφερε ως αντίπαλο την επικίνδυνη Καρσίγιακα.

Οι Τούρκοι βρίσκονται σε μία “τρελή” σεζόν, αφού ξεκίνησαν με απαγόρευση μεταγραφών, όμως αυτό δεν τους φρέναρε από το να κατακτήσουν την δεύτερη θέση του ομίλου και να πάρουν την πρόκριση, ενώ η πορεία τους στο εγχώριο πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη αφού βρίσκονται στην 12η θέση.

Η ομάδα του Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς ρίχνει μεγάλος βάρος στην επιθετική της λειτουργία, αφού αυτό είναι το μεγάλο τους ατού, με την άμυνα να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό στηρίζεται στις πολλές καλές εμφανίσεις των Αμερικανών της, στις συνεργασίες και τα πικ εν ρολ, αλλά και στην ευστοχία της, που αν δεν της βγει δύσκολα μπορεί να σε απειλήσει. Από την άλλη η νίκη που πήρε απέναντι στην αήττητη Μονακό αποδεικνύει στο 100% πως στην καλή της βραδιά μπορεί να σε “διαλύσει” και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλο τον αγώνα για να έχεις ελπίδες.

Οι Τζάροντ Τζόουνς και Ντι Τζέι Κένετι είναι τα βαρόμετρα της ομάδας και αυτοί που αναλαμβάνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες σε κάθε αναμέτρηση. Αυτό δείχνει πως έχει βγει σε καλό αφού έχουν 19.7 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ ανά αγώνα και 19.5 πόντοι και 9.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο αντίστοιχα. Η τριάδα συμπληρώνεται με τον γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας Ντομινίκ Ουότερς (πρώην παίκτης του Ολυμπιακού) που προσφέρει 15.6 πόντοι και 7.1 ασίστ κατά μέσο όρο.

Το αστέρι: 
Τζάροντ Τζόουνς

O προπονητής:
Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…