Κεντρική Elite League Καραπάνος: “Απίθανα πράγματα από τους διαιτητές στο ματς με τον Χολαργό”

Καραπάνος: “Απίθανα πράγματα από τους διαιτητές στο ματς με τον Χολαργό”

kostas karapanos

Πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Χολαργό είχε η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας. Ο Πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι διαιτητές έκαναν απίθανα πράγματα στα πενήντα συνολικά αγωνιστικά λεπτά και ότι η αντιμετώπιση που είχαν έφερε το μπάσκετ πίσω.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Δεν είναι τυχαίο ότι και στον α’ γύρο απέναντι στην ίδια ομάδα είχαμε πολλά παράπονα και μάλιστα στο τέλος δεν θα άφησαν να κάνουμε ούτε σουτ, φοβούμενοι προφανώς μήπως νικήσουμε. Τώρα δεν γινόταν να ακυρώσουν το τρίποντο του Άκερ από τα 10 μ., αλλά έκαναν απίθανα πράγματα όχι μόνο στις δύο παρατάσεις, αλλά και στα 50 αγωνιστικά λεπτά. Δεν έχει νόημα να «κόψουμε» φάσεις, γιατί σε όλο το παιχνίδι η αντιμετώπιση που είχαμε έφερε πίσω το μπάσκετ. Όμως έχουμε γνώση τι συμβαίνει και θα κάνουμε όσα πρέπει και όπως πρέπει για να υπερασπίσουμε τον Απόλλωνα.

Υ.Γ. Πως αξιολογήθηκε το παιχνίδι μας με τον Χολαργό, που όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για ντέρμπι Α1 Εθνικής; Πώς γίνεται να ορίζονται άπειροι διαιτητές από την ΚΕΔ; Υπάρχει εξήγηση;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…