Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Κακοί στο πρώτο ημίχρονο…”

“Κακοί στο πρώτο ημίχρονο…”

serelis

To Λαύριο στο 30′ ήταν στο -5 (54-49) αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άρης… φόρτσαρε και έτσι ήρθε η ήττα για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη. Ο Ελληνας κόουτς στάθηκε αρκετά στην παρουσία της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο (47-34). Συγκεκριμένα είπε:

“Σήμερα δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και είχαμε πει να μην κοιτάξουν την βαθμολογία και την αγωνιστική κατάσταση του Άρη αφού θα δούμε διαφορετικό γήπεδο και το παιχνίδι θα ήταν κάτι σαν τελικός. Δώσαμε στον Άρη χώρο να βάλει σουτ και να τρέξει το γήπεδο και έτσι πήρε κεφάλι στο σκορ. Με τέτοιο γήπεδο και την φανέλα που έχει ο Άρης, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει. Παρόλο που είμαστε τρίτοι, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε για να διαχεριστούμε ένα τέτοιο παιχνίδι.”

Για την επιθετική παρουσία της ομάδας του:”Δυστυχώς όταν η ομάδα στηρίζεται σε ξένους παίκτες και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ότι παίζεις με τον Άρη, πρέπει να το ζήσουν για να το καταλάβουν. Δεν μειώνω την προσπάθεια του Άρη, αλλά ο κύριος λόγος που είμασταν τόσο κακοί στην άμυνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν ότι δεν είχαμε την σωστή νοοτροπία. Από εκεί και πέρα ο Άρης δεν μας άφησε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…