Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Τελικός το παιχνίδι με το Λαύριο”

Καμπερίδης: “Τελικός το παιχνίδι με το Λαύριο”

kaberidis zalogos aris sinergates

Για το αυριανό (14/02, 18:00) ματς κόντρα στο Λαύριο μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στον Άρη,Σάββας Καμπερίδης,τονίζοντας ότι  είναι τελικός για τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά τα όσα είπε

“Ο αγώνας με το Λαύριο είναι ‘τελικός’ για εμάς. Έτσι θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, που τόσο πολύ μας λείπει. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίκτες και προπονητές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο παίζει ομαδικά, με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια ο μέσος όρος της επιθετικής τους παραγωγικότητας ξεπερνάει τους 100 πόντους.

Όλοι καταλαβαίνουν λοιπόν ότι είναι καθοριστικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να αποφύγουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Μουρ είναι πρώτος ‘κλέφτης’ του πρωταθλήματος, ενώ και άλλοι παίκτες έχουν αντίστοιχη ικανότητα. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια στην προσωπική άμυνα, καθώς έχουν παίκτες, οι οποίοι πετυχαίνουν προσωπικά καλάθια ή δημιουργούν ρήγματα, ώστε να αξιοποιηθούν οι υπόλοιποι. Παρότι το παιχνίδι γίνεται στη μέση της εβδομάδας, ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…