Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαι χαρούμενος εδώ, να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ”

“Είμαι χαρούμενος εδώ, να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ”

goss

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” πήρε τη μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και ο Φιλ Γκος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να φτάσει η ομάδα του στους “16” της διοργάνωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στο “Libero 107,4” και αναφέρθηκε στον ηγετικό ρόλο που έχει πάρει στον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως ένιωσε για την πρόκριση: “Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για την ομάδα μας, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προκριθούμε. Παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, όπως η Βέντσπιλς, αλλά εμείς έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να προκριθούμε. Είναι σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία για εμάς και νιώθω χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτή την επιτυχία”.

Για το πως θα επηρεάσει η πρόκριση στη συνέχεια: “Σίγουρα αυτή η πρόκριση μπορεί να μας επηρεάσει θετικά. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα και είναι σημαντικό ότι το πετύχαμε εκτός έδρας. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι, πήραν και μεγάλη εμπειρία οι νεαροί παίκτες μας. Μας δίνει ωριμότητα ως ομάδα αυτή η νίκη πρόκριση στη Λετονία”.

Για την προσαρμογή στο ένα παιχνίδι την εβδομάδα: “Στο τέλος της ημέρας είναι απλά μπάσκετ. Όλοι αγαπάμε το παιχνίδι και θέλουμε να το απολαμβάνουμε είτε έχουμε ένα παιχνίδι είτε δύο στην εβδομάδα. Έρχεται το πιο διασκεδαστικό σημείο της σεζόν, σε αυτό το σημείο φτιάχνεις το όνομα σου για να βρεις το συμβόλαιο την επόμενη σεζόν”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα: “Είμαι ηγέτης γενικότερα στη ζωή μου και εκτός παρκέ. Προσπαθώ να μοιραστώ την εμπειρία μου και να επηρεάσω την ομάδα θετικά στο παρκέ. Το μπάσκετ είναι αυτό που λατρεύω να κάνω. Έχουμε μία εξαιρετική ομάδα και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση να παίζω σε υψηλό επίπεδο κάθε ημέρα. Προσπαθώ να βοηθάω και να επηρεάζω την ομάδα θετικά. Προσπαθώ να ηγηθώ της προσπάθειας και να επηρεάζω την ομάδα με τις κινήσεις μου κι όχι με τη φωνή μου”.

Για την εμπειρία του στη Θεσσαλονίκη και το μέλλον του: “Λατρεύω την πόλη και την παράδοση που έχει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να συνεχίζω να παίζω για έναν τέτοιο οργανισμό με αυτό τον κόσμο και την ιστορία. Στο τέλος της ημέρας βέβαια δεν είναι μόνο στο χέρι μου. Εγώ θα παίζω το καλύτερο μου και θα δει κι ο ατζέντης μου τι θα γίνει όταν θα έρθει ώρα, αυτή την ώρα δε σκέφτομαι τι θα κάνω στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…