Κεντρική Β' Εθνική “Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε”

“Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε”

Το Αγρίνιο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Επόμενο παιχνίδι για την  του Αγρινίου είναι κόντρα στο Στρατώνι και ο παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Κυριλής, ανέφερε ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουν και στο παρκέ.

Αναλυτικά:

  • Δημήτρη, απέναντι στα Φάρσαλα πετύχατε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Θεωρείς ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή είστε στην καλύτερη κατάσταση μέχρι τώρα στη σεζόν;

“Σίγουρα είμαστε. Όχι μόνο επειδή έχουμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά επειδή έχουμε μάθει να παίζουμε σωστά και ομαδικά σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω, όμως, ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης”.

  • Δείχνετε ότι είστε αρκετά καλοί στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια. Πιστεύεις ότι αυτό είναι το βασικό στοιχείο που φέρνει τα θετικά αποτελέσματα;

“Όντως η άμυνά μας είναι πολύ καλή. Παίζουμε δυνατά και δείχνουμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε τη νίκη περισσότερο από τον καθένα. Έχουμε αρχές και τις τηρούμε κατά γράμμα. Από την επιθετική άμυνα, βέβαια, βρίσκουμε ευκολότερα φάσεις στην επίθεση”.

  • Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Στρατώνι. Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε ακόμα μία νίκη, που θα σας φέρει ψηλότερα στη βαθμολογία;

“Τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή σε επίθεση και άμυνα και να έχουμε υψηλά στάνταρ συγκέντρωσης. Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και την Κυριακή (25/02) μένει να το δείξουμε”.

  • Θεωρείς ότι η ομάδα βάσει και του προγράμματος που έχετε μπορεί να βρεθεί κοντά στους αρχικούς στόχους που έχουν τεθεί;

“Δεν έχει σημασία το πρόγραμμα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ισχύει, όμως, και το αντίθετο. Κάθε αντίπαλος ξεχωριστά, λοιπόν, και 100% σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε και αξίζουμε”.

  • Έχοντας αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες και βλέποντας και τα αποτελέσματα πώς κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

“Το επίπεδο είναι υψηλό και ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες, για αυτό και βλέπουμε αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, λοιπόν, δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν ούτε όμως και να υπερτιμήσουμε κάποιον. Προετοιμαζόμαστε σκληρά οποιοδήποτε αντίπαλο κι αν έχουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μεγαρίδα: “Αφήστε μας να ψηφίσουμε”

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι με επιστολή της σε ΓΓΑ κι …