Κεντρική Γ' Εθνική Η Πεντέλη πήρε θέση για την ένσταση του Κεραυνού Αιγίου στο παιχνίδι με τα Μελίσσια!

Η Πεντέλη πήρε θέση για την ένσταση του Κεραυνού Αιγίου στο παιχνίδι με τα Μελίσσια!

penteli

Η αναμέτρηση των Μελισσίων με τον Κεραυνό Αιγίου ματαιώθηκε, λόγω ζημιάς στο ταμπλό στη διάρκεια της προθέρμανσης, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένσταση, προκειμένου να πάρουν τη νίκη στα χαρτιά.

Η πράξη της ομάδας της Αιγιαλείας δεν πέρασε ασχολίαστη από μία ομάδα από τον δεύτερο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής. Η Πεντέλη τοποθετήθηκε για το συμβάν, χαρακτηρίζοντας άκομψη την κίνηση των ανθρώπων του Κεραυνού.

Η ανακοίνωση:
“Με αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με το ταμπλό του Δημοτικού κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων, έχουμε να σημειώσουμε, ότι κάποιες βλάβες που δημιουργούνται κάποια λεπτά της ώρας πριν από την έναρξη ενός αγωνα, δεν θα πρέπει να χαρακτηρίζονται σαν “υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματειου”, αφού δεν θα μπορούσαν να προβλεφθουν, αλλά και είναι αδύνατο να αποκατασταθούν.

Θα θέλαμε μάλιστα να αναφέρουμε, ότι και στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης, που έχει εφεδρικό ταμπλό, θα ήταν αδύνατη η αντικατάσταση χωρίς ειδικό συνεργείο. Εκτός αν υπάρχει η απαίτηση από ένα ερασιτεχνικό σωματείο να έχει σε ετοιμότητα τέτοιο συνεργείο και μάλιστα ημέρα Κυριακή.

Εξάλλου νομίζουμε ότι υπάρχει και δεδικασμένο, γιατί παρόμοιο περιστατικό υπήρξε στο γήπεδο Χολαργού, στο πρωτάθλημα
Β’ Εθνικης 2015-16, σε κάρφωμα του δικού μας σήμερα αθλητή Δημήτρη Μαλούκου, στην προθέρμανση του αγώνα ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛ. Τότε ο αγώνας αναβλήθηκε και διεξήχθη κανονικά μετά από τρεις ημέρες χωρίς επιπτώσεις για τον γηπεδούχο ΧΟΛΑΡΓΟ.

Είναι λοιπόν, τουλάχιστον άκομψο, το γεγονός της κατάθεσης ένστασης, για το γεγονός αυτό, από ένα σωματείο με την εμπειρία του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΙΓΙΟΥ.

Ας μην ξεχνάμε ότι παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει σε οποιοδήποτε αγώνα οποιουδήποτε Σωματείου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…