Κεντρική Elite League “Η ομάδα έβγαλε ψυχή”

“Η ομάδα έβγαλε ψυχή”

Δεσποτάκης

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Μάριος Δεσποτάκης μετά τη νίκη του Αρκαδικού κόντρα στον Ερμή Αγιάς. Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε μετά την αναμέτρηση στη ψυχή, που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά και στη θέληση που είχε η ομάδα του.

Αναλυτικά:

Για την νίκη και τον αγώνα με τον Ερμή: “Υπήρχε πάρα πολύ άγχος γιατί ήταν ένα παιχνίδι τελικός. Στο τέλος η ομάδα έβγαλε πολύ ψυχή παρότι σε όλο τον αγώνα παλεύαμε σκληρά. Οι κρίσιμες βολές μπήκαν, οι καλές άμυνες βγήκαν και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Ήταν ένα παιχνίδι όπου επιστρέψαμε πολλές φορές από τις όποιες διαφορές βρεθήκαμε πίσω και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία αυτή”.

Για τον αν το άγχος και η πίεση έφεραν τον Αρκαδικό να κυνηγάει το σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα: “Ξεκινήσαμε παίζοντας κακή άμυνα έχοντας δεχθεί 24 πόντους.  Από κει πέρα μας βοήθησαν και οι αλλαγές και όλα μαζί τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια για να γυρίσουμε στο σκορ. Δεχθήκαμε 11 στο δεύτερο δεκάλεπτο, 11 στο τρίτο και στην τελευταία περίοδο παίχτηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες.  Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο στα υπόλοιπα 3 παίξαμε την άμυνα που θέλουμε και έτσι καταφέραμε να το γυρίσουμε και στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για την σημασία της νίκης αυτής και την συνέχεια: “Σίγουρα η νίκη αυτή και με τον τρόπο που ήρθε είναι πολύ σημαντική. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι.  Σίγουρα η αναμέτρηση που ακολουθεί στην Καρδίτσα θα είναι δύσκολη αλλά εμείς θα πάμε με στόχο να κερδίσουμε”.

Για το ροτέισον που άνοιξε στον αγώνα με τον Ερμή Αγιάς: “Όλοι οι παίχτες που βρίσκονται στην ομάδα είναι χρήσιμοι. Όταν οι συνθήκες και το πλάνο κρίνουν τον ρόλο του καθενός μπαίνουν να παίξουν και να μας βοηθήσουν. Τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο μας έδωσαν πράγματα στην άμυνα και αυτό δείχνει την ετοιμότητα όλων των παιδιών που τους έχει ανάγκη η ομάδα. Όλοι πρέπει να είναι έτοιμη για να αγωνιστούν όποτε και όσο το απαιτούν οι συνθήκες ενός αγώνα και είναι βέβαιο πως όλοι προσπαθούν για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …