Κεντρική Elite League Οι “κολώνες” του Χολαργού και το τρίποντο-μαχαιριά του Κόκκαλη

Οι “κολώνες” του Χολαργού και το τρίποντο-μαχαιριά του Κόκκαλη

xolargos holargos

Ο Χολαργός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού, έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, κατάφερε να αποδράσει από την Περιβόλα, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας με 103-97.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο διπλό στη μάχη που δίνει ο Χολαργός με τον Ηρακλή για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Παράλληλα, το σύνολο του Κουφού διπλασίασε τις νίκες του κόντρα στους Πατρινούς και θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα (2-0) σε περίπτωση που διασταυρωθούν μαζί στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές των νικητών, ο Νικόλας Παπανικολάου κι ο Άγγελος Τζάμης ήταν οι παίκτες-βαρόμετρο του Χολαργού. Ο πρώτος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double-double, μετρώντας 22 πόντους κι 11 ριμπάουντ, ενώ πέτυχε κι ένα κρίσιμο τρίποντο, γράφοντας το 96-98 στη δεύτερη παράταση. Ο δεύτερος πραγματοποίησε πληθωρική εμφάνιση, μετρώντας 18 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Πολύτιμες βοήθειες στην επίθεση έδωσε ο Μοτσενίγος (17π.) κι ο Τζακόπουλος (14π.), ενώ ο Νίκος Κόκκαλης πρόσθεσε 14 πόντους και πέτυχε το τρίποντο-μαχαιριά στη δεύτερη παράταση, με το οποίο ο Χολαργός προηγήθηκε με 96-101 και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…