Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η απόφαση της Euroleague για Γιαννακόπουλο!

Η απόφαση της Euroleague για Γιαννακόπουλο!

Η Euroleague ενημέρωσε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το αποτέλεσμα της έφεσης που είχαν καταθέσει για την ποινή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Η διοργανώτρια αρχή δεν διέγραψε την τιμωρία του ισχυρού άνδρα του “τριφυλλιού”, ωστόσο μείωσε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από τους 12 σε 5 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα δει ξανά φέτος παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Euroleague. Στην ποινή προστέθηκε και χρηματικό πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ.

Η απόφαση της Euroleague:

Ο δικαστής προσφυγών της Ευρωλίγκας εξέδωσε απόφαση σχετικά με την προσφυγή στην αρχική απόφαση του Ανεξάρτητου Πειθαρχικού Δικαστηρίου της διοργάνωσης, σχετικά με δημόσιες δηλώσεις που απευθύνονται στους οπαδούς της Eυρωλίγκας, οι οποίες έγιναν από τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού Superfoods Athens.

Παρά το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημα για την πλήρη απαλλαγή της απαγόρευσης ενός έτους στον κ. Γιαννακόπουλο, ο δικαστής προσφυγών τροποποίησε την τιμωρία και μειώθηκε σε πέντε μήνες, προσθέτοντας πρόστιμο. Η απαγόρευση θα ισχύσει από την ανακοίνωση της αρχικής απόφασης (5 Φεβρουαρίου) έως και τις 30 Ιουνίου 2018, δηλαδή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει ο κ. Γιαννακόπουλος είναι 60.000 ευρώ.

Η τιμωρία αφορά παραβίαση του άρθρου 24.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκας, το οποίο θεωρεί σοβαρή παράβαση τις δημόσιες δηλώσεις που προσβάλλουν τα συμφέροντα της διοργάνωσης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βαθμολογία: Έπεσε στη 13η θέση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι ερυθρόλευκοι μετά από αυτή…