Κεντρική Basket League Άρης H… χρησιμότητα του Τσαϊρέλη

H… χρησιμότητα του Τσαϊρέλη

tsairelis aris entos

O Mιχάλης Τσαϊρέλης προέρχεται από δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Λαύριο. Στα δύο ματς πέτυχε από 18 πόντους (συνολικά 36) και αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ του Άρη. Στον αγώνα με την “Ενωση” είχε πάρει από το… χεράκι τους “κίτρινους” προκειμένου να τους κρατήσει “όρθιους” για να “παλέψουν” για το “διπλό” ενώ στο παιχνίδι με το Λαύριο ήταν εξαιρετικός και έδωσε… ώθηση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ξεκίνημα του αγώνα έχοντας πετύχει 9 πόντους όταν το σκορ ήταν 24-13.

Ο “Τσάι” όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη έχοντας συνολικά 128 πόντους και ακολουθεί ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 120 πόντους (έχοντας έξι ματς λιγότερα από τον Ελληνα φόργουορντ). Επίσης, βάσει του συστήματος αξιολόγησης, ο Τσαϊρέλης αποτελεί τον πολυτιμότερο παίκτη των “κιτρίνων” στη Basket League με 132 βαθμούς στο ranking.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω νούμερα “δείχνουν” την γενικότερη χρησιμότητα του ρόλου που έχει ο “Τσάι” στον φετινό Άρη, ένας παίκτης που θα μπορούσε να αποχωρήσει από τους “κίτρινους” το προηγούμενο καλοκαίρι “πατώντας” στα περσινά οφειλόμενα (οφειλές υπάρχουν και φέτος) αλλά δεν το έκανε, παρέμεινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…