Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ: “Πρέπει να πάρουμε σοβαρά την Μπάμπεργκ”

Γκιστ: “Πρέπει να πάρουμε σοβαρά την Μπάμπεργκ”

gist

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για τη Γερμανία ενόψει του αγώνα με την Μπάμπεργκ, ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκε στην καλή κατάσταση που βρίσκεται το “τριφύλλι” και στη φιλοδοξία της ομάδας να πάει στο Final Four.

Από μέρους του, ο Τζέιμς Γκιστ, τόνισε: «Σίγουρα η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε παίκτες με ταλέντο και ποιότητα, κάποιοι μπορεί να μην έχουν μεγάλη εμπειρία από την Euroleague αλλά παίζουν καλά και έχουν και κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να σε οδηγήσουν στη νίκη. Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει καλά, έχει ποιότητα και πάντα μου άρεσε να βλέπω πώς μοιράζει τη μπάλα. Πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά».

Για το πώς είναι η ομάδα από πλευράς ενέργειας, είπε: «Είμαστε καλά, η χημεία είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε στο σημείο της σεζόν όπου αποδεικνύεις που μπορείς να φτάσεις. Δεν θέλουμε μόνο συμμετοχή στα πλέι – οφ αλλά να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το πώς θα ξεπεραστεί το εμπόδιο των πλέι – οφ, ο Αμερικάνος άσος σχολίασε ότι: «Έχουμε την φιλοδοξία να πάμε στο Final Four, αλλά στο top επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν μπορείς να κάνεις σχέδια. Πρέπει να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα και η προπόνηση σε βελτιώνει. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση. Έχω εμπειρία από πλέι – οφ και πρέπει να τα παίρνεις στα σοβαρά. Έχει σημασία και ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσεις, μερικές ομάδες μπορεί να μην σου ταιριάζουν. Πέρσι παίξαμε με την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…