Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Γιαννακόπουλος:”Να επιστρέψουμε στις νίκες”

Γιαννακόπουλος:”Να επιστρέψουμε στις νίκες”

aek 3

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Λαυρίου, κόντρα στα Τρίκαλα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Στον αγώνα με την Κύμη, κάναμε κακή εμφάνιση κι αυτό μας στοίχισε τη νίκη.

Σίγουρα δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχουμε μάθει να ζούμε με δικαιολογίες. Αυτό που προέχει τώρα είναι το παιχνίδι με τα Τρίκαλα…

Μια ομάδα που έχει νέο προπονητή , ορισμένους νέους παίκτες και προσπαθεί να αλλάξει λίγο το παιχνίδι της και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή στην κατηγορία. Φυσικά δεν ξεχνάμε πως είναι και μια ομάδα που μας είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο με ότι αυτό συνεπάγεται για το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας.

Τώρα λοιπόν πρέπει να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε την έδρα μας κι εμφανίζοντας ξανά το καλό μας πρόσωπο, να επιστρέψουμε στις νίκες.

Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγνώμη από τον κόσμο που μας ακολούθησε στη Κύμη και για το αποτέλεσμα αλλά κυρίως για την κακή μας εμφάνιση…

Ελπίζουμε πως αυτή η κακή παρένθεση, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τους φιλάθλους μας, αφού κόντρα στα Τρίκαλα τους θέλουμε ΟΛΟΥΣ στο πλευρό μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …