Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Ένας αγώνας είναι, όχι πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας”

“Ένας αγώνας είναι, όχι πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας”

tsagkrwnis

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Τάκης Τσαγκρώνης, μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο κύριος Τσαγκρώνης σημείωσε ότι φέτος προσπάθησαν να γεμίσουν το γήπεδο και ότι είναι ένας απλός αγώνας και όχι πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στη συνέντευξη τύπου του τελικού: “Να σας καλωσορίσω στην Κρήτη και στο πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά φέτος κάνουμε μια προσπάθεια, να μπορέσουμε να γεμίσουμε το γήπεδο. Η προσπάθεια έγκειται στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και στη συμπαράσταση των υπευθύνων της δημοτικής εκπαίδευσης και μέσης εκπαίδευσης, να φέρουμε οργανωμένα τα παιδιά στο γήπεδο. Καθένα θα έχει και τους επικεφαλής, ώστε να ελέγχουμε την κατάσταση. Μικρά παιδιά είναι, χρειάζονται προστασία. Δεν έρχονται έτσι. Οργανωμένα θα είναι στην κερκίδα. Δεν χρειάζονται επικοί τίτλοι, ένας αγώνας είναι. Δεν είναι πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Θέλω να ευχαριστήσω τους παράγοντες, την Αστυνομία, τον Δήμαρχο και τα σωματεία. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και ο καλύτερος να είναι νικητή”.

Από την πλευρά του ο Αριστείδης Γολέμης, εκ μέρους της ΕΟΚ, σημείωσε: “Καλησπέρα σας και καλωσήρθατε στη γιορτή που διοργανώνεται και φέτος στο Ηράκλειο. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι γιορτή. Κάθε χρόνο το ελπίζουμε. Φέτος κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια, οι φίλαθλοι θα είναι παιδιά. Δεν επιτρέπονται μετακινήσεις, δεν βγήκαν προσκλήσεις. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από παιδιά που θα απολαύσουν έναν πολύ καλό αγώνα. Καλωσορίζω και τις δύο ομάδες, εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…