Κεντρική Διεθνή Εκνευρισμός στο Ισραήλ λόγω Ουίμς

Εκνευρισμός στο Ισραήλ λόγω Ουίμς

sony weems

Ο Σόνι Ουίμς αποκτήθηκε από την Ανατολού Εφές με σκοπό να την βοηθήσει να κατακτήσει το τουρκικό πρωτάθλημα.Η απόκτηση του Αμερικανού έγινε μεγάλη είδηση σε όλη την Ευρώπη,εκτός από το Ισραήλ.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα εκεί, μετά την είδηση της απόκτησης του Ουίμς από τον τουρκικό σύλλογο, ασχολήθηκαν κυρίως με την τετραετή του τιμωρία από την εγχώρια ομοσπονδία,λόγω της άρνησής του να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ.Και παρόλο που αυτό δεν ίσχυε στο κινεζικό πρωτάθλημα ,όπου ο 32χρονος φόργουορντ αγωνιζόταν Zhejiang Golden Bulls,οι ισραηλινοί επισημαίνουν ότι αυτό ισχύει στην Τουρκία και άρα ο παίκτης δεν μπορεί να αγωνιστεί.

“Υπάρχει εκνευρισμός, αυτό είναι η αλήθεια”, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα στο Walla!Sport ο Σολ Σράιμπερ, πρόεδρος της Ισραηλινής Επιτροπής κατά του Ντόπινγκ, ο οποίος εξήγησε πως “δεν μπορώ να πω ότι ξαφνιάζομαι που ο Σόνι Ουίμς θα παίξει στην EuroLeague, αλλά τα συναισθήματα δεν είναι ευχάριστα. Επειδή το αδίκημα έγινε στο Ισραήλ, είμαστε εμείς αυτοί που τον τιμωρήσαμε. Δεν εμφανίστηκε καν στην ακροαματική διαδικασία, δεν έκανε έφεση και τώρα συνεχίζει να αγωνίζεται με τις ευλογίες της FIBA και της WADA”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…