Κεντρική Elite League Δεσποτάκης: “Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί”

Δεσποτάκης: “Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί”

Δεσποτάκης

Ο Αρκαδικός δίνει τη δική του μάχη για να μπορέσει να παραμείνει στην Α2 και σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να βάλει τις βάσεις που θα τον οδηγήσουν στη σωτηρία. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μάριος Δεσποτάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το δύσκολο παιχνίδι που έρχεται με τον Ερμή Αγιάς αλλά και για τα στοιχεία χρειάζεται η ομάδα του για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται με τον Ερμή: «Για εμάς όπως και όλα τα παιχνίδια που έρχονται είναι τελικοί γιατί η βαθμολογική μας θέση δεν μας επιτρέπει να τα δούμε αλλιώς. Όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει καλά και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη. Τέτοια ματς τα κερδίζει όποιος τα θέλει περισσότερο. Σίγουρα οι λεπτομέρειες σε άμυνα κι επίθεση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Η Αγιά είναι μία καλή ομάδα με καλό προπονητή, όμως πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταπεξέρθουμε στις ιδιαιτερότητες του αγώνα».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό της ομάδας: «Εγώ συμπληρώνω δύο μήνες στον Αρκαδικό. Όταν ήρθα η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση με μόλις μία νίκη. Από την πρώτη ημέρα προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στη φιλοσοφία μας. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο έχοντας κάνει κάποιες νίκες».

Για το στόχο της παραμονής και πόσο αισιόδοξος είναι: «Ο στόχος της παραμονής είναι ένας δύσκολος στόχος με τα σημερινά δεδομένα, όμως βλέποντας πως δουλεύει η ομάδα και πόσο σκληρά παλεύουν κάθε μέρα τα παιδιά παραμένω αισιόδοξος. Αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε καθημερινά στις προπονήσεις»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…