Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο”

“Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο”

green 1

Η Βαλένθια εμφανίστηκε ανταγωνιστική, όμως δεν μπόρεσε να φύγει με το “διπλό” από το ΣΕΦ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα ο Έρικ Γκριν ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή, ακόμη σχολίασε την τρομερή εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη και στο τέλος είπε μία μεγάλη αλήθεια, όσων αφορά το κίνητρο που έχουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

“Είχα μια ευκαιρία να παίξω απέναντι σε αυτούς τους παίκτες και τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τους εκτιμάω, αγαπάω την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτιμώ ό,τι κάναμε πέρυσι, που φτάσαμε μέχρι το Final Four. Ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω και να παίξω.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Ήμασταν εκεί, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα. Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να παίζουμε σταθερά για 40′. Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο. Πάντα έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Στην Ισπανία θέλουμε να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι. Στην Ευρωλίγκα θέλουμε να παλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στη αρχή της σεζόν είχαμε τραυματισμούς και ήττες. Μας πήγε κάπως πίσω αυτό”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…