Κεντρική Γυναίκες “Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο”

“Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο”

missas

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τις Εσπερίδες στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (03/02, 14:30), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κώστα Μίσσα είναι έτοιμη για να πετύχει μία ακόμα νίκη και να παραμείνει στην κορυφή, ούσα αήττητη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ότι: “Δεν έχουμε δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Ολες οι ομάδες έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Συνεπώς πρέπει να είμαστε πιστοί στα πλάνα μας και να έχουμε ομαδικότητα αναφορικά με την επίθεση. Αυτή είναι η συνταγή για όλα τα παιχνίδια που θα συναντήσουμε και στο πρωτάθλημα”.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τις Εσπερίδες αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…