Κεντρική Διεθνή “Χαρούμενος για την πρώτη πρόκριση στα πλέι οφ”

“Χαρούμενος για την πρώτη πρόκριση στα πλέι οφ”

korner

Η Μπαϊρόιτ έχασε μέσα από τα χέρια της ένα δικό της ματς, όμως τελικά κατάφερε και αυτή να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Ραούλ Κόρνερ μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε το γεγονός πως έπρεπε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, όμως η χαρά του για την πρόκριση κάλυψε την δυσαρέσκεια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Γερμανών:

“Συγχαρητήρια ΑΕΚ για τη νίκη. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος που για πρώτη φορά φτάσαμε στα πλέι οφ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή έξαλλος που χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Διαλέγω το πρώτο. Δίνω λοιπόν συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε κάτι τόσο σημαντικό. Όταν βλέπαμε τα ονόματα των ομάδων, που ήταν στον όμιλό μας, έμοιαζε πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, αλλά τα καταφέραμε”.

Από την πλευρά του ο Γκέιμπ Γιορκ δήλωσε: “Παίξαμε με μια ομάδα που είχε πολλά να χάσει σήμερα. Εμείς κάναμε πολλά λάθη στα τελευταία λεπτά, που του επέτρεψαν να επιστρέψουν. Τους αξίζουν εύσημα πάντως που τα κατάφεραν. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε στα πλέι οφ και ανυπομονούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…