Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Μπρέι:”Να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ομαδικά”

Μπρέι:”Να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ομαδικά”

bray

Ο Τι Τζέι Μπρέι μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,Κολοσσού,κόντρα στον Πανιώνιο τονίζοντας ότι θα είναι πολύ δύσκολη και ότι για να πάρει την νίκη η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με ενέργεια.

“Γεια σας φίλες και φίλοι,

Είμαι ο Τι Τζέι Μπρέι και από εδώ και στο εξής θα τα λέμε μαζί για τον Κολοσσό H Hotels μέσα από το blog της Stoiximan.gr Basket League. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο γνωρίσαμε την ήττα από το Ρέθυμνο. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά και προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο είναι μία καλή ομάδα και εμείς εμφανιστήκαμε κάπως επιπόλαιοι, με αποτέλεσμα να μην ήμασταν σε θέση να εκτελέσουμε όπως θέλαμε.

Το επόμενό ματς είναι με τον Πανιώνιο, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες παίζει αρκετά καλά, οπότε θα έχουμε δύσκολο έργο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και φυσικά αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε ομαδικά. Εάν καταφέρουμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα σωστά και να βάλουμε εύκολα καλάθια, τότε θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη.

Ο αρχηγός μας ο Γιάννης (σ.σ. Γεωργαλλής) ακόμη βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας για τη μέση του, αλλά μέρα με τη μέρα νιώθει όλο και καλύτερα. Έχουμε τρομερούς φιλάθλους και γι’ αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξή τους και σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες. Η προστασία της έδρας μας είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό η στήριξη και ο θόρυβος που δημιουργούν, κάνουν πιο εύκολο το έργο μας.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…