Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Μπαρτζώκας! “Έχει τα πάντα”

Αποθέωσε Παναθηναϊκό ο Μπαρτζώκας! “Έχει τα πάντα”

bartzokas 1

Η Χίμκι αντιμετωπίζει αύριο (23/2)  εντός έδρας τον Παναθηναϊκό, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον προπονητή των Ρώσων, Γιώργο Μπαρτζώκα, να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το “τριφύλλι”.

“Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα τετράδας στη φετινή Ευρωλίγκα. Απέκτησαν δύο παίκτες, τον Μάικ Τζέιμς και τον Άντριαν Πέιν, κάτι που τους ενισχύει σε ποιότητα και αθλητικότητα. Τώρα έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους. Εμείς θα πρέπει να αντιληφθούμε τι ομάδα έχουν και πώς θα παίξουμε. Για μένα το βασικό είναι πως ο Καλάθης είναι ο κορυφαίος σε δημιουργία και ο καλύτερος πλέι μέικερ στην Ευρωλίγκα με 8,5 ασίστ ανά αγώνα.

Βάζει όλους τους άλλους στο παιχνίδι και για μας θα είναι σημαντικό πώς θα τον αντιμετωπίσουμε στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει διαφορετικού τύπου παίκτες και τώρα πλέον διαθέτουν τα πάντα. Για μας που παίζουμε στην έδρα μας είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και πολύ καλά αν θέλουμε τη νίκη”, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο Τζένκινς πρόσθεσε: “Είχαμε μια παραγωγική εβδομάδα προπονήσεων και προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλά. Φυσικά δεν ξεχνάμε τι πάθαμε στον πρώτο γύρο. Για μας αποτελεί κίνητρο να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα βάλουμε με μια τόσο δυνατή ομάδα. Είχαμε μεν κάποιες επιτυχίες φέτος, αλλά στην Αθήνα μας συνέτριψαν. Έτσι πιστεύω πως είναι ευκαιρία για μας να αποδείξουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…