Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ακύρωσε το πρόστιμο η Χίμκι

Ακύρωσε το πρόστιμο η Χίμκι

khimki efes 1

Ο general manager της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, ύστερα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είχε αποφασίσει να επιβάλει “κούρεμα” 50% στον μισθό του Ιανουαρίο σε παίκτες και προπονητικό τιμ. Τελικά, ο ίδιος ακύρωσε αυτό το πρόστιμο, καθώς όπως δήλωσε όλα φαίνονται πλέον να πηγαίνουν καλά και οι παίκτες ανταποκρίθηκαν.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: “Στην πραγματικότητα τα πρόστιμο ακυρώθηκε. Για την ακρίβεια, τους είχα πει ότι αν η ομάδα αλλάξει συμπεριφορά και δουλέψει, τότε το πρόστιμο θα ακυρωθεί. Δουλειά μου δεν είναι να επιβάλω πρόστιμα, αλλά να δίνω κίνητρα στην ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής, είπα στους παίκτες ότι θα τους δώσω ένα μπόνους. Από τότε, όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά, καθώς οι παίκτες ανταποκρίθηκαν”.

Ακόμη πρόσθεσε: “Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει και την καλύτερη πορεία μέχρι στιγμής στη VTB League, αλλά η νίκη στην Αγία Πετρούπολη επί της Ζενίτ, μας γεμίζει αισιοδοξία. Ελπίζω να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες, μπορούμε μέχρι το τέλος, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στα playoffs”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …