Κεντρική Διεθνή Ακόμα το έχει ο “παππούς” Ντιό (vid)

Ακόμα το έχει ο “παππούς” Ντιό (vid)

diaw

Ο Μπόρις Ντιό χάρισε την νίκη στην Γαλλία απέναντι στην Ρωσία για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2019, δίνοντας έτσι την αφορμή σε όλα τα μέλη των τρικολόρ να αποθεώσουν τον “παππού” της ομάδας.

Ο Ντιό αποφάσισε να αφήσει το NBA και να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί/Λεβαλουά κάνοντας τον έτσι διαθέσιμο στον Βενσάν Κολέ για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2019.Ο 36χρονος φόργουορντ μάλιστα ήταν αυτός που κράτησε αήττητη την Γαλλία στα προκριματικά σκοράροντας ένα κρίσιμο καλάθι για την ομάδα του 4,6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.Επιπλέον,με αυτό το καλάθι ο Ντιό εκτός από την νίκη που χάρισε στην ομάδα του ισοφάρισε και την καλύτερη επιθετική του συγκομιδή μετά από 13 χρόνια και το παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία για το Ευρωμπάσκετ του 2005.

Ο Γάλλος ψηλός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:”Eίχαμε δείξει κάτι για τον Ουγκό Ινβερνιζί για σουτ από τη γωνία. Ξέραμε όμως ότι η Ρωσία μπορεί να πάει σε αλλαγές σε όλα τα σκριν, οπότε ως δεύτερη επιλογή ήταν να πάρω εγώ την μπάλα μέσα στη ρακέτα. Αυτό έγινε και κατάφερα να βρω τον στόχο.”

Δείτε το βίντεο με το κρίσιμο καλάθι του Ντιό

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…