Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Αφιερωμένη στον Λεγκίκα η νίκη!

Αφιερωμένη στον Λεγκίκα η νίκη!

A1 7

Στον Δημήτρη Λεγκίκα, που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, αφιέρωσε τη νίκη του Λαυρίου ο παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης. Ο προπονητής ομάδας, Χρήστος Σερέλης, σημείωσε από την πλευρά του ότι σήμερα οι παίκτες του είχαν διάθεση, ενέργεια και ήταν σοβαροί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός: “Στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες και οι νίκες, αλλά μας πείσμωσε λίγο η κακή εμφάνιση που κάναμε στην έδρα της Κύμης. Σήμερα είχαμε διάθεση, ενέργεια και ήμασταν σοβαροί, απέναντι σε μια ομάδα που δεν πρέπει να αδικήσουμε την προσπάθειά της, αφού ήρθε εδώ με εννέα παίκτες και πάλεψε όσο μπορούσε”.

Ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε: “Για τον Δημήτρη Λεγκίκα θα παίζουμε από ‘δω και πέρα, αφού φαίνεται ότι έχει πάθει σοβαρή ζημιά και θα αργήσει να ξανά είναι μαζί μας. Του ευχόμαστε περαστικά και να ξέρει ότι θα παίζουμε γι’ αυτόν. Είχαμε ένα άσχημο ματς στην έδρα της Κύμης και έπρεπε σήμερα να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας, έχουμε κίνητρο, είμαστε ενωμένοι και πάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στην αρχή λέγαμε να σωθούμε, μετά να μπούμε στα πλέι οφ, θα δούμε πού θα βγάλει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …