Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Σακελλαρίου:”Πάμε για το διπλό σωτηρίας”

Σακελλαρίου:”Πάμε για το διπλό σωτηρίας”

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μέσα από το προσωπικό του blog στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του,Πανιωνίου, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου χαρακτηρίζοντάς την ως διπλό σωτηρίας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Η ομάδα μας, δείχνοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης, έχει πλέον βάσιμες ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Θυμόσαστε πως από την πρώτη μέρα που άρχισα να γράφω αυτό το blog πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.

Με εμφανίσεις, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας, ή εκείνης κόντρα στο Ρέθυμνο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αύριο αντίπαλός μας είναι ο Κολοσσός, μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει την αξία της πετυχαίνοντας μεγάλα αποτελέσματα, όπως το διπλό στο Αλεξάνδρειο.

Είμαστε προσγειωμένοι, είμαστε συγκεντρωμένοι, πατάμε στη γη και γνωρίζουμε πως τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Προφανώς δεν γίναμε υπερομάδα αλλά υπάρχει κάτι το οποίο οφείλουμε να διατηρήσουμε και να χτίσουμε πάνω σε αυτό: Η άμυνά μας. Στις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας το παθητικό μας ήταν κοντά στους 65 πόντους. Η επίθεση είναι θέμα ημέρας, εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την προσήλωση μας στην πίσω πλευρά του γηπέδου.

Στη Ρόδο πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του Βαγγέλη Ζιάγκου και να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για… διπλό σωτηρίας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…