Κεντρική Γυναίκες Ζιρόνα – Ολυμπιακός 89-62

Ζιρόνα – Ολυμπιακός 89-62

girona olympiakos

O Ολυμπιακός εμφάνισε το κακό του πρόσωπο στην ρεβάνς απέναντι στην Ζιρόνα και εκτός του ότι δεν υπερασπίστηκε το +5 του πρώτου αγώνα, ηττήθηκε με 89-62 με κάτω τα χέρια και αποχαιρέτησε το Eurocup Γυναικών.

Οι γηπεδούχες εμφανίστηκαν καλύτερες από το πρώτο δευτερόλεπτο και έδειξαν την διάθεσή τους για την ανατροπή της κατάστασης. Έτσι προηγήθηκαν γρήγορα με 16-6, στο 7′, ενώ η Έβανς έκανε το 26-11, λίγο πριν το τέλος του δεκαλέπτου και η Ρομέο διαμόρφωσε το 29-16, στο 10′. Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενες προσπαθούσαν, όμως δεν κατάφερναν να ανατρέψουν την κατάσταση, από την άλλη οι ισπανίδες δεν έμεναν με σταυρωμένα τα χέρια και ανέβαζαν ακόμη περισσότερο το προβάδισμά τους και έφτασαν στο +20 (49-29), στο τέλος του ημιχρόνου

Στην επανάληψη η Μεντί πήρε τον ισπανικό σύλλογο από το χέρι και ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, ενώ οι Χατζηνικολάου και Μακόλι προσπάθησαν να κλείσουν την ψαλίδα χωρίς αποτέλεσμα. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα αφού το ροζ φύλλο αγώνα είχε ήδη κριθεί και έτσι οι “ερυθρόλευκες” έμειναν εκτός συνέχειας.

Τα δεκάλεπτα: 29-16, 49-29, 69-46, 89-62.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…