Κεντρική Γ' Εθνική “Υπερβολική κίνηση, δεν έγινε η αναφορά στα προβλήματα υγείας μου”

“Υπερβολική κίνηση, δεν έγινε η αναφορά στα προβλήματα υγείας μου”

xaris bogdanos

Ο Χάρης Μπογδάνος απάντησε στην επιστολή που υπέγραψαν ο προπονητής και οι παίκτες του Κεραυνού Αιγίου, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι κι αποφάσισαν να σταματήσουν να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο πρόεδρος του Κεραυνού χαρακτήρισε υπερβολική την κίνηση τους, όπως και την ανακοίνωση τους, ενώ εξέφρασε και το παράπονο ότι στην επιστολή δεν αναφέρθηκε τίποτα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά:

“Με δεδομένο ότι οι παίκτες έχουν πληρωθεί τους 2 από τους 4 μήνες που “τρέχουν” από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα (με εξαίρεση τους Γκιζόγιαννη, Φωτίου που έχουν πληρωθεί 1,5) θεωρώ υπερβολική την κίνηση τους και την ανακοίνωση που εξέδωσαν. Σε εποχές που ομάδες μεγαθήρια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποιες φτάνουν ακόμη και μέχρι τη διάλυση, εγώ κατάφερα να είμαι συνεπής έστω κατά το ήμισυ.

Και αν δεν προέκυπταν τα προβλήματα με την υγεία μου θα είχαν πληρωθεί άπαντες, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, όχι μόνο όσο είμαι στον Κεραυνό, αλλά και τις χρονιές που ήμουν πρόεδρος στον Παναιγιάλειο. 26 ολόκληρα χρόνια προσπαθώ να είμαι πάντα συνεπής και αυτό είναι κάτι που μου αναγνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου. Όμως, ενάμιση μήνα τώρα δεν μπορώ να ασχοληθώ όπως παλιά με τα οικονομικά της ομάδας και δεν είχα και τη βοήθεια από κάποιους στο βαθμό που θα ήθελα. Ένα απλό παράδειγμα θα αναφέρω. Η ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι τώρα είχε έξοδα 30.000 και έσοδα μόλις 4.500 ευρώ.

Από τα διαρκείας και χορηγίες (κυρίως ταμπέλες στο κλειστό) οφείλονται ακόμη 23.000 ευρώ από τις 25.000 συνολικά που ήταν το αρχικό ποσό, κάτι που σημαίνει ότι εισέπραξα τον τελευταίο ενάμιση μήνα μόλις 2.000. Τα μισά αν είχαν εισπραχθεί θα ήταν όλοι πληρωμένοι. Όμως λόγω της βεβαρημένης υγείας μου, δεν μπορώ να είμαι το ίδιο δραστήριος, όπως με ήξεραν όλοι τόσα χρόνια. Κι αυτό είναι το μεγάλο μου παράπονο από τους παίκτες. Δεν έγινε η παραμικρή αναφορά σε κάποιο σημείο της ανακοίνωσης στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Έστω για συμπαράσταση, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι ο κλονισμός που έχει υποστεί η υγεία μου, είναι όχι μόνο ο βασικός, αλλά ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που δεν μπόρεσα μέχρι τώρα να ανταποκριθώ πλήρως στις υποχρεώσεις που ανέλαβα.

Να αναφέρω επίσης ότι κακώς αναφέρεται και το όνομα του Αθανασόπουλου σε εκείνους που αποχώρησαν, αφού ο παίκτης ήταν από την αρχή τραυματίας και μάλιστα πριν λίγες ημέρες υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Ουσιαστικά δηλαδή δεν αποχώρησε από την ομάδα. Δέχομαι λοιπόν – και μετά από συζητήσεις που έγιναν – όσοι αγαπάνε τον Κεραυνό, μέλη της σημερινής διοίκησης και μη, να μπουν μπροστά και να βγάλουν την ομάδα μας από το αδιέξοδο προτοιμάζοντας το έδαφος για την αποχώρησή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον όχι μόνο από το Αίγιο, αλλά και από Αιγιώτες που ζουν στην Αθήνα και μπορούν να βοηθήσουν διαθέτοντας άμεσα κάποια χρήματα.

Και εγώ δέχομαι να βοηθώ, πίσω από το προσκήνιο, σε ότι μου ζητηθεί και όσο το επιτρέπει η η υγεία μου. Ο Κεραυνός δεν πρόκειται να πεθάνει. Θα βρεθεί ο τρόπος και θα συνεχίσει την πορεία του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…