Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Υπάρχει το πρέπει σε όλα τα παιχνίδια μας”

“Υπάρχει το πρέπει σε όλα τα παιχνίδια μας”

H “Ένωση” δεν έχει την καλύτερη πορεία στον όμιλο της στο Champions League και αυτό υποχρεώνει τους παίκτες να βλέπουν κάθε αναμέτρηση ως τελικό, όπως ανέφερε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ενώ ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε την Στρασμπούργκ, ενώ πρόσθεσε κάποια λόγια για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Η αλήθεια είναι πως στηρίζεται πολύ στους κοντούς η Στρασμπούρ. Έχουν τον Μποστ, αλλά και τον Λόγκαν που είναι σε τρομερή κατάσταση, αλλά έχουν και τον Λελούπ, αλλά και τον Σι που στην καλή μέρα θα σε… σκοτώσουν. Στους ψηλούς έχουν καλούς παίκτες, αλλά όχι τόσους πολλούς όσο στους κοντούς. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό και για τις δύο ομάδες είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου.

Γενικά τα παιχνίδια που έχουμε έιναι με το πρέπει. Είναι ένας τελικός που αν τον κερδίσεις βλέπεις τον επόμενο τελικό. θα ξέρουμε αν θα έχουμε περάσει και με τον όμιλο που έχουμε θα το μάθουμε εν καιρώ. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για την μεταγραφή του Βασιλόπουλου: “Τον ξέρω από 14 ετών. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει σε ριμπάουντ και ενέργεια. Θεωρώ ότι θα δέσει πολύ γρήγορα μαζί μας γιατί τους περισσότερους τους ξέρει και ελπίζω να μας βοηθήσει αρκετά για να μας βοηθήσει και σε άλλα παιχνίδια στην Ευρώπη και όχι μόνο στα 3 τελευταία”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ : “Να πούμε αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι μας έχουν βοηθήσει. Σίγουρα στο Basketball Champions League μας έχουν βοηθήσει πολύ. Να πούμε ένα μεγάλο ευχάριστό που είναι συνέχεια κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε πολύ και είμαι σίγουρος πως δεν είναι και τόσο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα μέχρι στγιμής. Σαν ΑΕΚ θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει περισσότερα παιχνίδια και θα παλέψουμε για ακόμα περισσότερες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…