Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια”

“Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια”

sakota 2

Περισσότερη ενέργεια σε παιχνίδια στην Ευρώπη και στα ντέρμπι φαίνεται πως δίνουν οι παίκτες της ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, Ντράγκαν Σάκοτα. Ο τεχνικός της “Βασίλισσας” σημείωσε ακόμη ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που κατάφερε να κερδίσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι και συγχαρητήρια στην Κύμη, που ήταν από τις πιο δύσκολες ομάδες που παίξαμε. Ήταν καλά στημένη, μας δυσκόλεψε πολύ. Στο τέλος πήγε στις βολές το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ. Συγχαρητήρια πάλι στην Κύμη. Τους εύχομαι ότι καλύτερο».

Για τον Ελονού και αν δείχνει αντικατάσταση η μη χρησιμοποίησή του: “Έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Είπαμε πριν από το παιχνίδι, αν χρειαστεί να μην τον ζορίσουμε”.

Για τους λόγους που η ΑΕΚ κερδίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά χάνει εκτός έδρας: “Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουν τόσο μεγάλα ρόστερ οι ομάδες για να αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θέλοντας και μη, αν και δεν το θέλουμε αυτό εμείς οι προπονητές, φαίνεται να δίνουμε περισσότερη ενέργεια σε Ευρώπη, ή στα ντέρμπι. Υπάρχουν και τραυματισμοί”.

Για τον Βασιλόπουλο: “Έχουμε δύο λεπτά σημεία. Δεν έχουμε πολλές αλλαγές στις θέσεις του γκαρντ και στην θέση «4», σαν μπακ-απ και αμυντικό τριάρι, όπως είχαμε πέρυσι τον Μιλόσεβιτς. Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει ο Περπέρογλου, αλλά δεν τον άφηνε η ομάδα του. Για αυτό πήγαμε σε αυτή την επιλογή”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…