Κεντρική Basket League Άρης “Βοήθεια είναι να πάρεις παίκτες, όχι να πάρεις τις μετοχές”

“Βοήθεια είναι να πάρεις παίκτες, όχι να πάρεις τις μετοχές”

O Γιάννης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στον Άρη, στην απουσία του ‘ίδιου από το γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Λάσκαρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην υφυπουργού αθλητισμού στο “Metropolis 95,5”:

Για την απουσία του ίδιου από τους αγώνες του Άρη: “Δεν θέλω με την παρουσία μου να δίνω άλλοθι σε αυτούς που λειτουργούν κατά τον τρόπο που λειτουργούν στην ομάδα”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την αγορά της ομάδας από τον Λάσκαρη: “Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι επαγγελματίας προπονητής και δεν έχει σχέση με τα δρώμενα στον Άρη. Και ο Γκάλης για τον λόγο αυτό δεν πάει στο γήπεδο. Τι να δει; Τον άνθρωπο που πήρε με 900.000 ευρώ τις μετοχές του Άρη; Έδωσε αρχικά 450.000 και πήρε το 45% των μετοχών και μετά έδωσε άλλα τόσα για να πάρει το 90%. Τρομερό νούμερο. Πούλησαν τον Βεζένκοφ αμέσως και πήρε 450.000 ευρώ. Ουσιαστικά έδωσε 450.000 για να πάρει την ομάδα. Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία. Βοήθεια είναι να πάρεις παίκτες, να βελτιώσεις το γήπεδο, όχι να πάρεις τις μετοχές”.

Για το αν είχε επαφές για τον Άρη: “Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θέλει μεγάλη προσοχή γιατί αν ένας άνθρωπος πάει αυτή τη στιγμή να βοηθήσει δίνοντας 50.000 ευρώ σε ποιόν θα πάνε τα λεφτά; Αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν, χρειάζεται να εξασφαλιστούν”.

Για την κριτική στον υφυπουργό για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο: “Συμπαθώ τον Υφυπουργό αθλητισμού, έχει πολύ μεγάλη μόρφωση αλλά δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και γενικότερα από αθλητισμό”.

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα: “Δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης, πρέπει να απασχολήσει όλους. Ο αθλητισμός είναι ανάχωμα για τα παιδιά και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να κινηθούμε και σ’ αυτό το θέμα…”.

Για την κάρτα υγείας και τους θανάτους ποδοσφαιριστών: “Κοίταξα ως υφυπουργός πώς να προστατεύσω τα παιδιά που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Η πολιτεία οφείλει να βάλει κανόνες”.

Για τις πτώσεις ιστορικών ομάδων: “Είναι άρρωστο αυτό που γίνεται με τις ομάδες που έπεσαν για να μην έχουν χρέη. ‘Έπεσε η ΑΕΚ, ανέβηκε και άλλες ομάδες έκαναν το ίδιο. Η πολιτεία πρέπει να βάλει κανόνες, να έχει άποψη και να θέσει ένα αυστηρό πλαίσιο. Να σταματήσουν οι χάρες…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η θρυλική φανέλα του Άρη στο «Nick Galis Hall»

Oπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης “ο παροξυσμός που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του ΑΡ…