Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βασιλόπουλος:”Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα η ΑΕΚ”

Βασιλόπουλος:”Μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα η ΑΕΚ”

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του  στην ΑΕΚ,για την προσπάθεια που κατέβαλε για να επιστρέψει στη ενεργό δράση αλλά και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο λόγο. Ανήκει στο παρελθόν και εγώ κοιτάζω το μέλλον που είναι η ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επέλεξαν την ΑΕΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και όλοι ξέρουν το όνομα και τη δυναμική της ομάδας.

 Μιλήσαμε με τον κόουτς για τον ρόλο μου. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην άμυνα και σίγουρα στην ομαδικότητα να είμαστε καλύτεροι με κάποιες αλλαγές. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγάλω όσο περισσότερη ενέργεια μπορώ.

Νιώθω ότι αξίζει το κάθε δευτερόλεπτο προσπάθειας και οι ώρες μοναξιάς που πέρασα σε ένα γήπεδο. Αυτό με έκανε όλο και καλύτερο.

Πολλές φορές αυτό που βλέπουν όλοι είναι τα φώτα. Λίγοι βλέπουν τι γίνεται πίσω από τα φώτα. Είναι σημαντικό να είμαστε και πρότυπα ως αθλητές και χαίρομαι που δείχνω το να μην τα παρατάς ποτέ κάποια στιγμή θα επιβραβευτείς.

Ανυπομονώ πολύ για την Εθνική. Ελπίζω να είναι μια διαφορετική ομάδα. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Κρήτη οπότε ελπίζουμε να πάρουμε δυο νίκες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: “Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τσμόκ…