Κεντρική Ασίστ Shadow ΤΣΣΚΑ και Σέρχι οδηγούν την Euroleague!

ΤΣΣΚΑ και Σέρχι οδηγούν την Euroleague!

1 1

To ebasket.gr σας παρουσιάζει την ομάδα και τον παίχτη που μας εντυπωσίασε για τη 18 & 19 αγωνιστική της Euroleague. Σέρχι Ροντρίγκεθ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συνεχίζουν να πετάνε «φωτιές» καταφέρνοντας μάλιστα να νικήσουν (και) τον Παναθηναϊκό στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα που μας εντυπωσίασε: ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κάνει το 2/2 στην «διαβολοβδομάδα» που μας πέρασε, νικώντας την Εφές (110-79) και τον Παναθηναϊκό (70-75) στο «καυτό» ΟΑΚΑ. Παράλληλα έγινε η πρώτη ομάδα στη φετινή διοργάνωση που καταφέρνει να νικήσει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μέσα στο σπίτι της, αφού οι «πράσινοι» μετρούσαν 9 σερί νίκες στο κλειστό «Νίκος Γκάλης».

josh adams anadolu efes istanbul eb17

Πλέον, η ΤΣΣΚΑ βαδίζει με σταθερά βήματα μπροστά, αφού στο ρόστερ της, οι ρόλοι μοιάζουν να είναι καλά μοιρασμένοι και τον Νάντο Ντε Κολό να έχει άξιο συμπαραστάτη τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, που σιγά-σιγά καλύπτει ολοένα και περισσότερο το κενό που άφησε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει σαφές πλάνο και τηρουμένων των αναλογιών, έχει καταφέρει να ισοσταθμίσει εξαιρετικά τη δυναμική της σε κάθε πεντάδα. Καταφέρνει να γίνεται παραγωγική τόσο σε ασίστ όσο και σε πόντους. Με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου η άμυνα του «τριφυλλιού» τη κράτησε σχετικά χαμηλά στο πίνακα του σκορ (75 πόντοι).

Ο παίχτης που μας εντυπωσίασε: Σέρχι Ροντρίγκεθ

rodriguez

Ήταν ο άνθρωπος που «σκότωσε» το Παναθηναϊκό, πενήντα δεύτερα πριν από τη λήξη του ματς, όταν με τρίποντο ανέβασε τη διαφορά στους πέντε. Το τελευταίο καιρό, ο Ισπανός γκαρντ φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του, θέτοντας εαυτόν άξιο συμπαραστάτη του Νάντο Ντε Κολό, αναπληρώνοντας επί της ουσίας το μεγάλο κενό του Μίλος Τεόντοσιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Πάνος Παναγιωτόπουλος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…