Κεντρική Γυναίκες Τσιλιγκίρη κατά Παναθηναϊκού:”Αν δεν θέλετε να σας λυπούνται, μην το ζητάτε”

Τσιλιγκίρη κατά Παναθηναϊκού:”Αν δεν θέλετε να σας λυπούνται, μην το ζητάτε”

tsilig

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ”αιωνίων” στα τμήματα του ΕρασιτέχνηΧριστίνα Τσιλιγκίρη ανταπάντησε στον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για ανυπόληπτο τμήμα και λαϊκισμό στα όρια γραφικότητας.

Σκληρή ανταπάντηση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από την γενική γραμματέα του ΟΣΦΠ, όπου με γραπτή της δήλωση χαρακτηρίζει ανύπαρκτη τη διοίκηση των πρασίνων και έκανε λόγο για λαϊκισμό στα όρια της γραφικότητας, αμφισβήτησε τους τίτλους που επικαλούνται στο”τριφύλλι” και κατέληξε αναφέροντας πως”… αν δεν θέλετε να σας λυπούνται, τότε μην το αποζητάτε διακαώς, τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον κόσμο σας”.

Αναλυτικά η γραπτή της δήλωση αναφέρει: 
”Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μία τοποθέτηση μου, στάθηκε η αφορμή και ανάγκασε μία ανύπαρκτη διοίκηση, να εμφανιστεί και να προσπαθήσει τουλάχιστον… να απολογηθεί, έστω και ετεροχρονισμένα, στον κόσμο του Παναθηναϊκού, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις για την κατάντια που έχει περιέλθει! Ωστόσο για μία ακόμη φορά αποτύχατε να δώσετε απαντήσεις και μείνατε σε θολές προπαγανδιστικές αναφορές, σε ψέματα και ανακρίβειες, με απώτερο και μοναδικό στόχο την επιτυχία σας στην επικοινωνιακή πολιτική.

Δεν απαντάτε κύριοι, επί της ουσίας για τις συγχωνεύσεις που έχετε κάνει, τους λόγους για τους οποίους τις κάνατε, την ώρα που δηλώνετε οικονομική διάλυση, καθώς και για τις πρακτικές που έχετε ακολουθήσει αναφορικά με το τι σημαίνει “ευ αγωνίζεσθαι”, ακολουθώντας την κοινή πρακτική…”δύο μέτρα και δύο σταθμά”. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…