Κεντρική A2 Τσάμης: “Όσο πιο ψηλά γίνεται”
A2

Τσάμης: “Όσο πιο ψηλά γίνεται”

Ποδαρικό με το… δεξί έκανε στο 2018 ο Χολαργός και όλοι στην ομάδα, κάνουν κρυφά όνειρα για άνοδο. Χαμηλούς τους τόνους ωστόσο κράτησε ο Άγγελος Τσάμης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Άγγελε, να ξεκινήσουμε με το παιχνίδι κόντρα στο Μαρούσι, όπου κάνατε εντυπωσιακό ξεκίνημα αλλα στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε για να πάρετε τη νίκη…

“Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πολυ καλά αλλα το Μαρούσι έπαιξε μετά άμυνα ζώνης και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάσαμε την άμυνα μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Το πρωτάθλημα είναι πολυ δύσκολο και κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Χρειάζεται προσοχή σε ολα τα παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας”

Τώρα που μίλησες για στόχο, είστε σε τροχιά ανόδου. Είναι κάτι που είχατε βάλει ως στόχο στο ξεκίνημα της σεζόν;

“Δεν είχε φανεί κάτι τέτοιο, ούτε απο τη διοίκηση, ούτε απο τον προπονητή. Βέβαια, με το πολυ καλό υλικό που έχουμε, είναι ξεκάθαρο πως μπαίνουμε ανάμεσα στους διεκδικητές για την άνοδο. Εμείς θελουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω απο πέρυσι. Αν μας δοθεί η ευκαιρία για άνοδο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”.

Τώρα παίζετε στη Λάρισα, η οποία δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και καίγεται για τη νίκη…

“Δεν πρέπει να παρασυρθούμε απο το άσχημο ξεκίνημα της Λάρισας, όπως είπα και πριν, όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν εκπλήξεις. Πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και δεν σημαδεύουμε αγώνες. Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα απέναντι σε ολους, κάνουμε πρωταθλητισμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Γκαγκαλούδης: “Είναι ντροπή να είμαι πρωταγωνιστής σε ομάδα της Α2”

Ο καλαθοσφαιριστής του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, μίλησε στην εκπομπή Overplay και …