Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ…”

“Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ…”

katsivelis

Ευχαριστημένος από το κλίμα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον “Δικέφαλο”. Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής μιλώντας στην ΕΡΤ3 ανέφερε:

Για τους αρκετούς σκάουτερ του ΝΒΑ στο ματς με την Ορλαντίνα: “Δεν το είχαμε στο μυαλό μας, τουλάχιστον εγώ. Είναι κάτι πολύ θετικό, κυρίως για τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ και είναι κάτι πολύ όμορφο να γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό και για τη διοργάνωση και για τις ομάδες που βασίζονται στους νεαρούς παίκτες. Είναι μια παρακαταθήκη για το ελληνικό μπάσκετ”.

Για το θέμα πρόκρισης στο Champions League: “Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, θα παλεύουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε, όσα ματς χρειάζεται και να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τη Σαλόν, αλλά όπως και το προηγούμενο, όπως και τα επόμενα, το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό”.

Για τα συνεχόμενα ματς: “Μας ευνόησε κάπως το πρόγραμμα. Είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε κάποιες νίκες και να συνεχίσουμε το κυνήγι της πρόκρισης”

Για τον στόχο στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Δε θα έλεγα ότι στόχος μας είναι η τετράδα. Κυνηγάμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να πάρουμε αποτελέσματα. Στο τέλος, θα κάνουμε το ταμειο μας. Θέλουμε να παίζουμε ωραία, να παίρνουμε τις νίκες, να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: “Αισθάνομαι πιο έτοιμος από ποτέ. Κυρίως με τις εμπειρίες που έχω πάρει τόσα χρόνια. Είμαι σε μια πολύ καλή ηλικία και θα ήθελα να κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Με τον κόουτς είχαμε άριστη συνεργασία, πέρσι στην Αστάνα. Το έχω ξαναπεί, απολαμβάνω το μπάσκετ που παίζουμε στην ομάδα. Αυτό βγαίνει και προς τα έξω, κάνοντας τις καλύτερες μου εμφανίσεις”.

Για την αγωνιστική βελτίωση: “Ολα ξεκινούν από τη δουλειά και η δουλειά που γίνεται καθημερινά, είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αυτό θα μας δώσει ώθηση στη συνέχεια. Σίγουρα μεγάλες νίκες, όπως αυτή με τον Ολυμπιακό, ανεβάζουν την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται διαχείριση και αυτή, έρχεται μέσα από τη δουλειά”.

Για τον Γκος: “Είναι πολύ έμπειρος παίκτης. Φάνηκε πόσο μας βοήθησε και με τον Ολυμπιακό. Έφερε στην ομάδα κάτι που δεν υπήρχε. Όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία, είναι περισσότερο ηγέτης και εντός και αγωνιστικού χώρου και αυτό μας βοηθάει περισσότερο”.

Για τον Τζάκσον: “Είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Περιμένουμε να εξοικειωθεί πλήρως με τα συστήματα και να βρει τον καλό του εαυτό αγωνιστικά, για να βοηθάει ακόμα περισσότερο”.

Για τον κόσμο: “Πιστεύω ότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, μέσα από μεγάλες νίκες και τίτλους. Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Εμείς προσπαθούμε να του δώσουμε χαρές και λόγους να ερθει στο γήπεδο. Η φετινή ομάδα, βασίζεται σε Ελληνες και νεαρούς παίκτες. Είναι κάτι που χτίζεται. Προσπαθούμε, μέσα από καλή πορεία και καλό μπάσκετ, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”.

Για το αν σκέφτεται τον ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια: “Το κλίμα που επικρατεί γύρω από την ομάδα, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ολοι σου παρέχουν ότι χρειάζεσαι για να είσαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…