Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τελευταία στιγμή του Παπαπέτρου

Τελευταία στιγμή του Παπαπέτρου

olympiakos 2

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και όλοι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (1/2) που ακολουθεί.

Οι “ερυθρόλευκοι” επέστρεψαν στο ΣΕΦ, όπου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στην ομάδα των Ομπράντοβιτς και Σλούκα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση και για αρκετή ώρα οι παίκτες είδαν βίντεο, με στόχο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων αγώνων.

Όσων αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, αυτά δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραμένει εκτός καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από μία κάκωση αριστερού άκρου ποδός που έχει υποστεί εδώ και μέρες. Η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση, όπου θα προσπαθήσει να λάβει μέρος κανονικά και εκεί θα φανεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …