Κεντρική NBA Τα highlights του “ιπτάμενου” Γιάννη (vid)
NBA

Τα highlights του “ιπτάμενου” Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo

Δίχως να χρειαστεί καν να αγωνιστεί στην 4η περίοδο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “σάρωσε” τους Ιντιάνα Πέισερς κι οδήγησε εκ του ασφαλούς το Μιλγουόκι σε μια άνετη νίκη. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ σταμάτησε στους 31 πόντους, μαζί με 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες, έχοντας 12/18 σουτ κι 6/7 βολές κι όντας ασυναγώνιστος στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη.

Ο Γιάννης κατάφερε να βρει πόντους στο τρανζίσιον παιχνίδι κι όσες φορές το επιτυγχάνει αυτό, είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα έχει ένα ποιοτικό ματς. Ακόμη, ενεπλάκη σε πολλά πικ-εν-ρολ ως σκρίνερ και λάμβανε την μπάλα στο short-roll, ώστε να δημιουργήσει ο ίδιος τις προϋποθέσεις της επίθεσης. Συχνά, επέλεγε να πάει σε isolation προσπάθειες, σουτάροντας πάνω από τα κεφάλια των κοντύτερων παικτών ή “έσπαγε” την μπάλα στην περιφέρεια.

Ακόμη, ο Αντετοκούνμπο σκόραρε πολλάκις από μέση απόσταση, αναπτύσσοντας το πλάγιο step-back ενώ δεν παρέλειψε να σκοράρει και με το αγαπημένο του turn-around, το οποίο βρίσκεται πλέον σε αρκετά καλό επίπεδο. Τέλος, κινούνταν πολύ καλά χωρίς την μπάλα, ιδίως στη base-line και χάρη στις καίριες πάσες των συμπαικτών του, μπορούσε να σκοράρει με θεαματικούς τρόπους.

Τα highights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…