Κεντρική NBA Τα highlights του all-around Γιάννη (vid)
NBA

Τα highlights του all-around Γιάννη (vid)

giannis antetokounmpo bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς στάθηκαν αρκετά καλά μέσα στο Τορόντο αλλά οι αδυναμίες τους στα κρίσιμα σημεία του αγώνα τους “λύγισαν” απέναντι στους ισχυρότερους, Ράπτορς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε, βέβαια, να κάνει το κομμάτι του, με τον “Greek freak” να προσφέρει μια από τις συνηθισμένα καλές εμφανίσεις του, οι οποίες σταθεροποιούν το στάτους του ως έναν εκ των κορυφαίων του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και κανένα λάθος σε 41 λεπτά συμμετοχής, με 9/18 σουτ και 7/9 βολές. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ βρήκε χώρους στο αγαπημένο του τρανζίσιον παιχνίδι, κινούνταν πολύ καλά χωρίς την μπάλα στο μισό γήπεδο ενώ πάσαρε με ακρίβεια στους συμπαίκτες του, εκμεταλλευόμενος τη βαρύτητα του παιχνιδιού του.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδου, όπου με διαδοχικά καλάθια βοήθησε τους Μπακς να πάρουν προβάδισμα, αν κι οι Ράπτορς επανέκαμψαν κι έστειλαν το ματς στην παράταση. Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο ηγέτης του Μιλγουόκι δεν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά, με τους Ράπτορς να διασφαλίζουν τη νίκη.

Τα highlights του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…