Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος “Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος”

“Συγγνώμη από τον κόσμο, δεν δείξαμε το απαιτούμενο πάθος”

Ζιάγκος

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Πανιώνιος μετά την ήττα από την Άρη… Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στους “κίτρινους” ο Βαγγέλης Ζιάγκος είχε παράπονα από τους παίκτες του και αρχικά ανέφερε:

“Να πω και εγώ τα δικά μας χρόνια πολλά στον Φάνη (σ.σ. Χριστοδούλου) και συγνώμη από τον κόσμο που δεν του δώσαμε την χαρά της νίκης. Εάν παίρναμε το μισό από το πάθος του κόσμου και το μετουσιώναμε σε αγωνιστική συμπεριφορά, η εικόνα μας θα ήταν διαφορετική σε πολλά ματς. Συγχαρητήρια στον Άρη για την δίκαιη νίκη που πήρε. Συγχαρητήρια και στον κόουτς Γιαννάκη που σε δύσκολες εποχές κρατάει την ομάδα του συσπειρωμένη.

Για το ματς μπορούμε να πούμε πολλά αλλά και τίποτα… Η επιδερμική ανάλυση του σκορ, τα λέει όλα. Σκοράραμε 81 πόντους κόντρα στην τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και δώσαμε 87 στην χειρότερη επίθεση. Θα σταθώ στο γεγονός ότι με βάση την αμυντική μας εικόνα έως τώρα, αποτελούμε τον ιδανικό αντίπαλο για όλες τις ομάδες.

Όποιος παίζει μαζί μας μας, διασκεδάζει και περνάει καλά... Δεν προβληματίζεται για να σκοράρει. Δεν του πειράζουμε το μυαλό όπως πρέπει. Μας χαρακτηρίζει μία αμυντική ανεπάρκεια που δεν έχει να κάνει μόνο με τις ικανότητες των αθλητών αλλά και την νοοτροπία μας.

Ευχαριστούμε ξανά τον κόσμο. Του ζητούμε συγνώμη, όχι μόνο επειδή δεν πήραμε τη νίκη αλλά επειδή δεν δείξαμε το προσδοκώμενο και απαιτούμενο πάθος. Η θέληση αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο. Όχι μόνο στα λόγια. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία μαθηματική μας ελπίδα.

Συνεχίζοντας τόνισε για τους καλαθοσφαιριστές του: “Φυσικά κι έχω παράπονο από τους παίκτες μου, αλλά και από τον εαυτό μου. Δεν τους έπεισα ότι αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στη θέληση και στο πάθος. Δεν υλοποιήσαμε αμυντικά αυτά που σχεδιάσαμε. Δεχθήκαμε 87 πόντους σε έναν τελικό εντός έδρας. Σε έναν τελικό επιβίωσης… Μόνο αυτό το ένστικτο αν λειτουργήσει, η συμπεριφορά σου είναι εντελώς διαφορετική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…