Κεντρική Elite League Συμεωνίδης: “Το παιχνίδι με τον Παπάγου δεν έχει γυρισμό”

Συμεωνίδης: “Το παιχνίδι με τον Παπάγου δεν έχει γυρισμό”

ethnikos1

Ο Σάββας Συμεωνίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Εθνικού στην επίσημη σελίδα της ομάδας κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον “τελικό” με τον Παπάγου.

Ο έμπειρος προπονητής, αρχικά, μίλησε για το ρόστερ: “Γνωρίζω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Είχα παρακολουθήσει αγώνες του Εθνικού και ήξερα πως το υλικό είναι εξαιρετικό. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσα από την πρώτη στιγμή της άφιξής μου. Αυτό που ανακάλυψα, βέβαια, είναι ότι εκτός από πολύ καλοί παίκτες είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες”.

Στη συνέχεια, ανέφερε: “Είναι πολύ δύσκολο για μια ομάδα να αλλάζει προπονητή, κυρίως για τα παιδιά. Προσωπικά, όμως, έχω πάει πολλές φορές σε ομάδες στα μέσα της σεζόν και γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλέψω. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα”.

Τέλος, όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΑΣ Παπάγου, τόνισε: “Ουσιαστικά είναι ένας Τελικός για εμάς. Είναι ένας Τελικός για τα play-out. Ο Παπάγος είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως, για εμάς αυτό το παιχνίδι δεν έχει γυρισμό. Έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι τη σοβαρότητα της κατάστασης και πιστεύω πως θα δείξουμε την ενέργεια και τη διάθεση, οι οποίες απαιτούνται για αυτό το κρίσιμο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…