Κεντρική Διεθνή Σβεντ:”Υπέροχος άνθρωπος ο Μπαρτζώκας”

Σβεντ:”Υπέροχος άνθρωπος ο Μπαρτζώκας”

sved

Ο Αλεξέι Σβεντ  παραχώρησε συνέντευξη στη “La Giornata Tipo” και αρχικά είπε για τον προπονητή του:”Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι υπέροχος άνθρωπος και προπονητής. Κουβεντιάζει πολύ μαζί μου, αλλά και με όλους τους παίκτες. Έχουμε πολλούς παίκτες από το ΝΒΑ και από μεγάλες ευρωπαϊκές και κινέζικες ομάδες. Είμαι πεπεισμένος πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Ο πρώτος στόχος είναι τα πλέι-οφ της Euroleague. Θα δούμε τι θα γίνει.”

Στις διαφορές που έχουν οι ΗΠΑ με την Ρωσία είπε:”Το να σκέφτεσαι όλα τα μικρά πράγματα της ζωής στην Αμερική δυσκολεύουν το παιχνίδι σου. Στην Ρωσία, μόλις υπογράψεις το συμβόλαιό σου, υπάρχουν άνθρωποι που σε βοηθούν να βρεις διαμέρισμα και η ομάδα σου παρέχει αμάξι, ακόμα και οδηγό, και στα τακτοποιεί όλα. Στο ΝΒΑ δεν είναι έτσι. Πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου, ακόμα και να ψωνίζεις.”

Τέλος ο άσσος της Χίμκι μίλησε και για τους λόγους που επέστρεψε στην Ρωσία λέγοντας:”Ήρθα πίσω στη Ρωσία για πολλούς και διάφορους λόγους. Τα συνεχή trades ήταν ένας παράγοντας. Την μία ημέρα είσαι σε μια πόλη, σε καλούν και πρέπει να μετακομίσεις αλλού και να γίνει μέρος μιας νέας ομάδας. Δεν μου άρεσε και πολύ αυτό. Οπότε, σταδιακά άρχιζα να σκέφτομαι την επιστροφή. Η Ρωσία ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχαν προτάσεις από τούρκικες και ισπανικές ομάδες της Euroleague, αλλά ήθελα ναπαίξω στο σπίτι μου. Η Χίμκι το έκανε πολύ εύκολο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…