Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στρέλνιεκς: “Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί”

Στρέλνιεκς: “Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί”

janis strelnieks olympiacos erythros asteras

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για την ήττα από την Μπασκόνια, τους διαφορετικούς τρόπους που πρέπει να βρει ο Ολυμπιακός ώστε να σκοράρει, ενώ στάθηκε στον δικό του τραυματισμό αλλά και των συμπαικτών του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι μέχρι τώρα και πρέπει να αντιδράσουμε και να ανακάμψουμε. Να δείξουμε στους εαυτούς μας πως δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε εκεί. Να γίνει μάθημα και να βελτιώσουμε εμείς τους εαυτούς μας”

Όταν ρωτήθηκε για τα πολλά σουτ απάντησε: “Είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε. Το άλλο που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι να βρούμε διαφορετικούς τρόπους να σκοράρουμε, να πάμε προς το καλάθι, να δημιουργήσουμε περισσότερο, να μπούμε πιο επιθετικά για ένα Layup, να πάμε στις βολές. Πρέπει να είμαστε πιο δημιουργικοί!”

Ο Λετονός guard επίσης μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και γι’ αυτούς του Ολυμπιακού γενικότερα: “Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο τραυματισμός μου. Απλά οι μύες μου κουράστηκαν λίγο. Ήταν λίγο μεγάλη η χρονιά και με την Εθνική Ομάδα το καλοκαίρι, αλλά τώρα νιώθω καλά, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε. Πάντα είναι καλύτερα όταν όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Ακόμη περιμένουμε δύο παίκτες, τον Αγραβάνη που θα αργήσει και τον Τιλί που επιστρέφει πιο γρήγορα. Έχει ήδη επιστρέψει και ο αρχηγός, οπότε θα πρέπει να βάλουμε τα μικρά πράγματα στη θέση τους, και να γίνουμε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε μαζί”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…