Κεντρική Διεθνή “Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ “μυρίζεις” την ιστορία του”

“Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ “μυρίζεις” την ιστορία του”

di carlo

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη απέναντι στην Ορλαντίνα παρέμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση και πλέον κοιτάζει με διαφορετικό μάτι τις επόμενες αναμετρήσεις. Από την πλευρά του ο Τζενάρο Ντι Κάρλο σχολίασε την απόδοση της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία των γηπεδούχων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήρθαμε σε μία κακή αγωνιστική περίοδο για εμάς εδώ. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, όμως είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι παίκτες σε άμυνα και επίθεση.

Παίξαμε χωρίς πλέι-μέικερ για ώρα και θέλω να τονίσω ότι είμαι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια του και την εμφάνιση του Στογιάνοβιτς. Αν αγωνιζόμαστε με αυτή τη πειθαρχεία πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας στη διοργάνωση και θα δώσουμε το 100% στα επόμενα παιχνίδια ώστε να τα καταφέρουμε.

Τέλος, θέλω να πω ότι ερχόμενος εδώ, “μυρίζεις” την ιστορία της ομάδας και ήταν τιμή μας που παίξαμε σε αυτό το γήπεδο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ”.

Από την πλευρά του ο Βόισλαν Στογιάνοβιτς αναφέρθηκε στους λόγους της ήττας:

“Ήθελα να πω ότι είναι τιμή μας που παίξαμε με μία ομάδα με τέτοια ιστορία. Κάναμε μία σημαντική προσπάθεια και παίξαμε καλά στην αρχή. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή. Το ρόστερ και η ποσότητα των παικτών δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι και έτσι χάσαμε το παιχνίδι”.

Για το πρώτο του παιχνίδι στην διοργάνωση: “Είναι το τέταρτο παιχνίδι μου και το πρώτο στο Basketball Champions League. Είμαι καλά, όμως δεν μπορώ να δώσω το 100% ακόμα, θέλω κάποιο χρόνο. Ωστόσο είμαι ικανοποιημένος και προσπαθώ για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…