Κεντρική NBA Στεφ Κάρι, ο παραδοσιακός “killer” των Μάβερικς! (vids)
NBA

Στεφ Κάρι, ο παραδοσιακός “killer” των Μάβερικς! (vids)

steph curry warriors

Ο Στεφ Κάρι “απασφάλισε” τη “βόμβα” της τελευταίας στιγμής στο χθεσινό ματς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εναντίον των Ντάλας Μάβερικς, χαρίζοντας τη νίκη στους “dubs” με 125-122. Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σούπερ-σταρ των πρωταθλητών βοηθά την ομάδα του, ώστε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Μαβς την τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι έχει πετύχει 6 νικητήρια καλάθια στην καριέρα του, τα 3 εκ των οποίων έχουν επιτευχθεί εναντίον των Μάβερικς!

Το πρώτο “χτύπημα” του Κάρι έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2013, ολοκληρώνοντας μια τρομερή clutch παράσταση, καθώς το παιχνίδι είχε γυρίσει στα τελευταία λεπτά χάρη στις δικές του πρωτοβουλίες. Στην τελευταία φάση, ο Κάρι είχε τον Σον Μάριον πάνω του. Με μια προσποίηση τον ξεφορτώθηκε άμεσα κι έπειτα εκτέλεσε άκοπα από μέση απόσταση, προκαλώντας ντελίριο στην Oracle Arena!

Η δεύτερη πράξη συνέβη τον Απρίλιο του 2014, με το ματς να βρίσκεται στην παράταση. Στην τελευταία κατοχή των Γουόριορς, ο Κάρι έπαιξε ένας-εναντίον-ενός με τον Χοσέ Καλντερόν κι αρχικά προσπάθησε να πάει στο drive. Εφόσον δεν τα κατάφερε, πήρε ένα τρομερά δύσκολο σουτ από τα 7 μέτρα, με την μπάλα να αναπαύεται στο καλάθι και με τον ίδιο να φωνάζει προς την κερκίδα των Μάβερικς: “We out, we out!”

Το τρίτο “χτύπημα” συνέβη, φυσικά, χθες, με τον Κάρι να παίρνει το σκριν από τον Ντρέιμοντ Γκριν και με τον Ντιρκ Νοβίτσκι να είναι ανήμπορος να βγει ψηλά και να μαρκάρει. Ως αποτέλεσμα, η μπάλα έπεσε στο διχτάκι κι οι Γουόριορς συνεχίζουν τον μοναχικό τους δρόμο στην πρώτη θέση της Δύσης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…