Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Σπουδαία νίκη αλλά να μείνουμε ταπεινοί…”

“Σπουδαία νίκη αλλά να μείνουμε ταπεινοί…”

goss mats

Ο Φιλ Γκος ήταν εξαιρετικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας 24 πόντους. Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους “ερυθρόλευκους” δήλωσε:

“Ηταν σπουδαία νίκη για όλο τον σύλλογο. Παίξαμε δυνατά για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από το Λαύριο, η νίκη σε αυτό το ματς είναι ακόμη πιο σημαντική. Δείξαμε πως αν παίζουμε με την καρδιά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστοί απέναντι σε κάθε ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να προσπαθούμε κάθε φορά να είμαστε καλύτεροι”.

Για την απόδοσή του: “Δεν έκανα κάτι ξεχωριστό. Εκανα αυτά που μου έδωσε η αντίπαλη άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος, έχω σεβασμό γι’ αυτόν, αλλά εγώ είμαι έμπειρος και αντιμετώπισα το ματς σαν να ήταν ένα απλό παιχνίδι. Εγώ έκανα αυτά που μπορούσα και αυτά που μου έδινε η αντίπαλη ομάδα”.

Για το ότι προσπάθησε να ξεσηκώσει τον κόσμο: “Οταν οι φίλαθλοι συμμετέχουν στο ματς, είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι μας άξιζαν να απολαύσουν μια τέτοια νίκη. Σε κάθε ματς βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο. Είναι σημαντικό να έρχονται και να μας βοηθούν”.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια: “Δεν έχω ασχοληθεί με την ιστορία των αναμετρήσεων. Είναι μια απλή νίκη που μας βάζει στη σωστή κατεύθυνση. Δεν ξέρω τι σημαίνει για άλλους, αλλά για μένα είναι μια απλή νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…