Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Σήμερα παίξαμε όπως πριν δυο μήνες”

“Σήμερα παίξαμε όπως πριν δυο μήνες”

vezenkov 1

Η Μπαρτσελόνα ήθελε να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις, όμως ο Παναθηναϊκός έβαλε στοπ στις ορέξεις τις και μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ανέφερε πως δεν αγωνίστηκαν ομαδικά όπως στα τελευταία ματς, ενώ σχολίασε και την απόδοση του Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ των Καταλανών:

“Η στατιστική δεν λέει πάντα την αλήθεια. Είχαμε πολύ καλά στατιστικά σήμερα, καλύτερα από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Κρατήσαμε τον αντίπαλο όσο αντέξαμε, έβαλαν μόνο τέσσερα τρίποντα, δεν ήταν η μέρα τους, κάναμε αρκετά λάθη στις αλλαγές. Σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε όπως πριν δυο μήνες. Δεν παίξαμε ομαδικά όπως στα τελευταία ματς. Δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο, πάμε για το επόμενο ματς”.

Για τον Καλάθη: “Το πώς παίζει ο Νικ, με τι μυαλό, το πώς ηρεμεί την ομάδα, την καθοδηγεί, έκανε το τέλειο ματς σήμερα. Είχαμε δύο νίκες πριν από σήμερα, κάποια στιγμή θα χάναμε, εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, είχα μία δύσκολη περίοδο που τελείωσε, έχουμε πολλά ματς και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στην οκτάδα. Έχουμε κάποια παιχνίδια – κλειδιά για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Έχουμε την ποιότητα για την οκτάδα. Κάθε ματς ξεχωριστά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…